Sportsret
Antallet, kompleksiteten og ikke mindst det økonomiske omfang af tvister indenfor sportens verden vokser voldsomt i disse år.

Hos Advice Advokatfirma yder vi specialiseret og kompetent rådgivning om disse problemstillinger, herunder om kontrakt- og rettighedsforhold, sponsoraftaler samt forebyggelse og løsning af sportsretlige konflikter ved såvel de almindelige domstole som ved sportens særlige organer til tvisteløsning.

Advice Advokatfirma yder således rådgivning indenfor sportsretten til blandt andre specialforbund som DBU, eliteklubber, professionelle sportsudøvere samt til disses agenter.

Derudover er advokat Lars Hilliger én af blot to danske voldgiftsdommere ved den internationale sportsvoldgiftsret CAS i Lausanne i Schweiz, ligesom han er medlem af DBUs Appeludvalg for Klublicenssystemet og medlem af det internationale basketball forbunds (FIBA) Appeal Panel.

Dette internationale arbejder medfører blandt andet, at Advice Advokatfirma har adgang til et stort internationalt netværk bestående af andre sportsretsspecialister.

Kontaktperson:

Lars Hilliger
Tlf.: 26 25 56 04
lh@advicelaw.dk